BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

MEREKA YANG T.E.G.A.R

Friday, December 3, 2010

di TAG lagi..


mari dekat..mari dekat...hehe..cm iklan mayonis yg sheila rusli wat tue x??.hahha..
0kie2..aku di TAG lg 0ley cik NURUL AKIERA MD DAUD..a.k.a housemates aku yg pling G0JES..
pe lagikk..marikk kite menjwab s0klan2 nye..

Benda yang Paling Penting Dalam Hidup Korang

~ okie..0pc0z la NYAWA aku an..haha..err..0kie2..seyes nisa..hahha..kesemua HARTA aku adalah sgt penting bg ak..antarenye ialah M0T0R YAHAMA LC 135, LAPPY, BROADBAND(tnpe mnde ney..cmne alu nk 0n9..t0l ak?) dan yg last skali is kesemua handph0ne aku..

Benda Terakhir yang Korang Beli Guna Duit Korang Sendiri.

~ t0pup MAXIS RM10..hahha..

Dimana tempat Korang ingin melangsungkan perkahwinan dan tema korang nanti.

~ kt ane ea??..kt HALL ley x MR FUTURE HUSBAND??.ck0p an wit kite??..hahhaa..sgt demand kn??0kie2..wat kt uma p0wn 0kie jew..n TEMA ea??..t decide len ngan MR FUTURE HUSBAND..if wat tema sirikk xadil la plak an??.ngee..cal0n isteri yg baek kn aku??..hahha

Adakah Korang sedang bercinta sekarang

~ade an p0st2 aku yg menyebut sal SI DIA.??..so0..phm2 la an..ngee..

Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang

~ selagi hayat dikandung badan..eceh..hahha..aku xpercaya bahawa aku mengatakan ini..

Dimana Korang selalu jumpa kekasih korang

~ diatas jln bub kite0ank ske pusing2..hahaa..n 0pc0z tempat first date kite0ank..ngee..L0KASI ADALAH RAHSIA 0KE??..

novel/majalah/buku terakhir korang beli

~cm dh lme jew xbeli..hhahaa..mgkin aku lpe..maklum la..da nk tua..ngee.

apakah nama penuh korang

~ NURHANISAH HAMDAN..ape??.sgt sdp2..ahahha..mekasih2..ngee
p/s : mak aku kate skali skale puji diri sirikk xpe..xd0se..hahah

antara mak n ayah, mana korang lebih mesra

~yg ney aku xtwu nk jwb pe..haha

adakah korang basuh baju korang sendiri

~sejujurnya..semua baju aku dibasuh oleh orang gaji aku berasal dr CHINA yg bernama WASHING MACHINE.. :) ..

dimana tempat yang korang betul-betul nak pergi

~AUSTRALIA..sbubnye??..ntah..aku p0wn xpasti..haha..n BUKIT TINGGI..yg de bngunan ala2 luar negara tuh..

pilih salah satu; peluk atau cium

~ peluk pastuh cium..ngee..syi0kk..hehe

beritahu 3 benda tentang orang yang tagged korang

NURUL AKIERA MD DAUD
~ KUAT BERANGAN..
~ KUAT MAKAN..
~ SUKE NYANYI KUAT2 WALAUPUN DIA TAU SORE DIA XSDAP..
p/s : kiera..aku just nyatakn FACT ttg k0..hahaa..jgn mara aku..

5 benda yang korang sangat sayang dalam hidup korang

~ diri aku
~ nyawa aku
~ harta aku
~ org disekeliling aku
~ kebahagiaan aku

5 lagu yang korang suka dan selalu dengar

~ DISAAT AKU MENCINTAIMU by dadali
~ AISHITERU by..err..yg ney aku xpasti pe nme band dye..
~ PERGI by aizat
~ TAKE A BOW by rihanna
~ EMANG DASAR by wali band


bilakah tarikh lahir korang and kat mana korang sambut tahun lepas

~ 19 DISEMBER 1990.yes..mmg nk dkat da..SILA SEDIAKAN HADIAH..ngee...ta0n lepas??..celebrate kt uma jew..ta0n ney kt UMA SEWA..

5 blogger yang korang nak tagged

~ EZZATY HAMDAN (KAKAK TIRI,SBUBNYE NME BPAK KITE0ANK SME..NGEE..)
~ DYANA
~ REEN
~ XIERA
~ N SUME YG TERASA NK BUAT TAG NEY..

cite sikit blogger pertama yang korang tagged

EZZATY
~ schoolmates
~ name bpak kite0ank sme..
~ salah satu dr pengarut aku yg sgt tegar..
~bl0g dye best..sila crik EZZA HAMDAN..

p/s : tag ney mengambil masa hmpir 2jam tuk disiapkan kerana terdapt byk SANGAT gangguan time aku menjawabnye..

current mood : skit b0nt0t bub d0k lame ats kusi

0 p0kpekp0kpek: